Adıyaman Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali ÖNAT 2 yıldır sürdürdüğü görevini Ortaöğretim Birim Başkanı Taha ŞAHİN’e teslim etti. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz Beyin makamında devir teslim yapıldı. 2 yıldır ocak başkanlığı görevini yürüten Ali ÖNAT bayrağa sarılı Kuran-ı Kerim’i öperek görevini yeni başkan Taha ŞAHİN’e devretti.

Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanlığını Taha Şahin'e devreden Ali Önat şu açıklamayı yaptı:

"İki yıldır yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanımız Sn Olcay Kılavuz Beyin Takdirleriyle Taha Şahin Başkanıma Devretmiş Bulunmaktayım. Başkanlığım sürecinde varlıklarıyla şahsıma güç veren Ortaöğretim Teşkilatımdaki Liseli Bozkurtlara, Üniversite Teşkilatımdaki Yiğit Kardeşlerime, Bayan Birimimde İffetle Çalışan Asenalara, Çok Kıymetli Ocak Yöneticilerime, Başkan Yardımcılarıma, İlçe Ocak Teşkilatlarıma,Genel Merkez Yöneticilerimize, MHP İl ve İlçe Teşkilatlarımıza,KAMU-SEN Teşkilatlarımıza,TÜRKAV Teşkilatımıza,Ülkücü İşçiler Derneğine,Türk Ocaklarına Hilal Bıyıklı, Çatal Yürekli Ağabeylerime, Gönlü Dualı Nur Yüzlü Ablalarıma Şükranlarımı Arz Ederim.

Ülkü Ocakları’ndaki fiili görevimiz sona ermiş olsa da ülkücü-milliyetçi hareketin neferleri olarak “Önce ülkemiz ve milletimiz sonra biz” anlayışı ile yüce Türk devletine,şanlı Türk milletine hizmet etmeye devam edeceğiz.

Töredir; konan göçer doğan gün batar elbet.
Tanrı zeval vermesin devlet, din ve KUR’AN var.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! " dedi.

Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığını Ali Önattan devralan Taha Şahin yaptığı açıklamada:

"Ülkü Ocakları Genel Başkanım Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi'nin emriyle Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığı görevini, davamızın bayrağını şerefle taşıyan Sayın Ali Önat Başkanımdan devralmış bulunmaktayım.Beni bu göreve layık gören Ülkü Ocakları Genel Başkanım Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi'ye teşekkür eder, saygılar sunarım. Kıymetli Başkanım Ali Önat'a davamız için yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun.

Bugüne kadar mensubu olmaktan şeref duyduğum bu kutlu hareketin şahsıma teslim ettiği bayrağı Başbuğumuzun da belirttiği üzere lekelemeden yere düşürmeden kirletmeden şerefle taşımaya ve dalgalandırmaya çalışacağım. 
Vatanımıza, milletimize, devletimize neferiz.Vatan, bayrak, Kuran diye çarpan gönüllere talibiz.

Bu duygu ve düşüncelerle siz kıymetli Ülküdaşlarıma saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.
Ne mutlu Türküm diyene!" dedi.

Editör: Adıyaman Haber