Rektör Turgut, Emniyet Müdürü Ergüder’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Adıyaman halkının ve üniversite öğrencilerinin güvenliği için sağlanan üniversite - emniyet işbirliğinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Son yıllarda önemli çalışmalara imza atan emniyet teşkilatının tüm personelinin fedakârlık bilinciyle hareket ettiğini belirten Turgut, “Ülkemizde huzurun sağlanmasında özellikle son yıllarda özgürlükle güvenliği dengede tutan emniyet teşkilatına önemli görevler düşüyor. İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Sayın İbrahim Ergüder’in de huzurun başkenti olan Adıyaman’ımız için güzel hizmetler yapacağına inancımız tamdır. Üniversite ve emniyet teşkilatı arasında kurulan işbirliğin diğer kurumlara da örnek olacağına inanıyoruz.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergüder, Adıyaman Üniversitesinin emniyet teşkilatı ile oluşturduğu başarılı projelerin devam edeceğinin altını çizerek “Öncelikle Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Mehmet Turgut hocamıza nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Güvenlik ve asayişin sağlanması için çalışmalarımız devam edecek. Görevime başlamanın heyecanı içerisindeyim. Adıyaman İlimizde çok güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha