Parti binasında gerçekleşen ziyarete Öz Büro İş Sendikası Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Feryal Yaşar yönetim kurulu üyeleri Yeliz Erdil, Süheya Göksu, Zeliha Demirci, Bahar Aşılan, Mehtap Erdoğan ve Meliha Sapdüzen katıldı.
Seçim sürecinde başarılar dilediklerini ve cumhurbaşkanına ulaşamadıkları için teşekkürlerini Perihan Gümüş'e yaptıklarını belirten Öz Büro İş Sendikası Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Feryal Yaşar, "Öncelikle seçim sürecinde kendilerine başarılar diliyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte destek olduğumuzu, birlikte olduğumuzu, şuanda ülkemizin geçirdiği sıkıntılı süreçte yanında olduğumuzu hissettirmek için destek olduğumuzu bildirmek istedik. Her türlü yanlarında olduğumuzun bilenmesini istiyoruz. Ayrıca cumhurbaşkanımız bize kadro verdi, bu kadroyla da benim gibi arkadaşlarımda kendisine ulaşamadığımız için Perihan hanıma bu teşekkürü iletmek istedik, o yüzden ilk ziyaretimiz Perihan hanıma oldu, bizde desteklerini bekliyoruz"dedi.
Ziyaretten dolayı memnun olduklarını ve her zaman destekçi olduklarını belirten Ak Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ise şöyle konuştu:

"Bugün Öz Büro İş Sendikamızın Kadın Kolları Başkanı Feryal Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyarete geldiler, bizde memnuniyetle kabul ettik, teşekkür ediyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı bu seçim sürecinde bize destek olmak istediklerini ilettiler. Büyük bir memnuniyetle birlikte çalışacağız. İnşallah bundan sonra cumhurbaşkanımıza bir teşekkürleri olduğunu söylüyorlar, bende şerefle kabul ediyorum, teşekkür ediyorum, gerçekten hak ediyorlardı. Bundan sonra inşallah çok daha güzel işler yapacaklar. Elimizden gelen bütün desteğimizi hem hükümet olarak hem kadın kolları olarak kendilerine vereceğiz. İnşallah ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum, seçim sürecinde inşallah birlikte çalışacağız, onların müsait olduğu süreçlerde sayın cumhurbaşkanımız, başbakan olduğu süreçte, artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demişti ve nitekim eskisi gibi olmuyor. Daha çok halktan yana daha çok işçiden yana, emekçiden yana yanlarında oluyoruz, bundan sonra olmaya devam edeceğiz, kadın kolları olarak yönetim kurulu üyeleri ve başkanlarıyla birlikte omuz omuza birlikte inşallah bu seçim sürecini atlatıp 25 Haziran'da Türkiye'nin daha güçlü daha ferah ülke olması için elimizden geleni yapacağız. 25 Haziran'da 5-0 inşallah. 5 vekilimizi cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz inşallah" 
Yapılan açıklamanın ardından Öz Büro İş Sendikası üyeleri tarafından kadro teşekkür çiçeği takdim edildi.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha