İl Jandarma bahçesinde bir araya gelen F.S.M motor grubu, bayraklar ve jandarma tişörtleri ile şehir içinde kortej sürüşü gerçekleştirdi.

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, motorize ekip ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Atasoy, Jandarma teşkilatının 179’ncu kuruluş yıl dönümünü kutladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

F.S.M motor grubu kurucusu Sait Doğan, “Jandarmamıza bizi kuruluş yıl dönümlerine çağırdıkları için teşekkür ederiz. Güzel bir etkinlik. Jandarma, polisimizin her zaman yanındayız. Kortej eşliğinde şehir turu atacağız. Jandarmamızın kuruluş yıl dönümü de kutlu olsun. Bizim en kalabalık buluşmamızdan birisi oldu. Arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Jandarma 4 kademe Çavuş Salih Kurtoğlu ise “Jandarmamızın kuruluşunun 179’nci yıl dönümü sebebi ile Adıyaman ilinde bulunan tüm motosikletli arkadaşlarımızı davet ettik. Kendileri katılım da bulundu. Jandarmamızın kuruluş yıl dönümünde şehitlerimizi minnetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz” diye konuştu.

50 yıldır motosiklet kullandığını ve tutkusu olduğunu belirten Motosiklet ekibi Mahmut Gülşen, “ Ben evlendim. Evlendikten bir hafta sonra hanımların altınlarını aldım. Motosiklet aldım. O zaman motosikletler yabancı ülkelerden geliyordu. O gün bugündür motosiklet biniyorum. Bugünde Jandarma  kuruluşunun 179’nci yıl dönümüne katılmak üzere geldim” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklama ardından motosiklet ekibi şehir turu attı.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha