İstanbul’da ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren Adıyamanlı İşadamı Aziz Levent Binzet, üç yıldır sürdürdüğü ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı hediyesini bu yıl da devam ettirdi.

Adıyaman Gönüllü Anneler Derneği aracılığıyla çeşitli okullara ulaştırılan ayakkabılar hem karne hem de bayram hediyesi olarak ihtiyaç sahibi öğrencileri mutlu etti.

Nerede ya da hangi şartlarda olursak olalım, doğduğumuz yeri ve insanlarımızı asla unutmamalıyız diyen İşadamı Aziz Levent Binzet, “ Belki küçük çapta bir çalışma görülebilir ama bir ayakkabıyla hem yaz hem kış bütün yıl giymek zorunda kalan genç kardeşlerimiz için önemli. Bizler uzaklarda olsak da her zaman memleketimizin özlemini derinden yaşayan insanlarız. Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Nejla Bilgiç Özelçi başta olmak üzere fedakarca çalışan hanımefendilere de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Gönderdiğimiz paketleri soğuk sıcak demeden tek tek okulları dolaşarak öğrencilere ulaştırıyorlar. Hem karne hem de bayram hediyesi olarak çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm oluşturabiliyorsak ne mutlu.” Diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Editör: Adıyaman Haber