Adıyamanlılar Vakfı bünyesindeki üniversite öğrencileri tarafından yeni kurulan, çiçeği burnunda Genç Adıyaman Platformu, Adıyaman gençliğini buluşturmaya devam ediyor.

İstanbul'daki Adıyamanlı gençlerin ilk adresi olan Genç Adıyaman Platformu, üniversite öğrencilerini Geleneksel 1 Mayıs Pikniği’nde bir araya getirdi. Kayabaşı Şamlık Piknik Alanı'nda düzenlenen pikniğe, İstanbul'da çeşitli üniversitelerde eğitim gören çok sayıda Adıyamanlı üniversite öğrencisi katıldı.

Piknikte selamlama konuşması yapan Genç Adıyamanlılar Platformu Başkanı Cumali Doğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Bursiyerler, birlikte yemek yiyip sportif faaliyetlerle sınav stresi attı. Pikniğe katılan bursiyerler arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye girenlere para ödülü verildi. Ayrıca tüm bursiyerlere çeşitli kitaplar hediye edildi.

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan Aksoy, Adıyamanlılar Vakfı Gençlik ve Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hamza Taşan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Melik, pikniğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Taşan, bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini söyledi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha