Adıyaman Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve Adıyamanlılar tarafından beğeniyle takip edilen ‘Adıyaman Çiğköfte Festivali’ ülke genelinde de büyük ilgi görüyor.
Yerel basının yanı sıra ulusal basında aktif olarak görev yapan onlarca basın mensubunun da 3 gün boyunca ‘Adıyaman Çiğköfte Festivali’ni takip ettiğini söyleyen yetkililer, ulusal ve yerel basın temsilcilerine teşekkür etti.
Aralarında; Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı, TRT, NTV, ATV, A Haber, Fox TV, 24 TV, Kanal 7, Ülke TV, TGRT Haber, Star Gazetesi, Türkiye Gazetesi, Akşam Gazetesi, Milliyet Gazetesi, Hürriyet Gazetesi, Takvim Gazetesi, köşe yazarları ve serbest gazeteci ile fotoğraf sanatçılarının da yer aldığı onlarca basın mensubunu Keleş Konağında ağırlayan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, gazetecilere çiğköfte ikramında bulunup, Adıyaman ve çiğköfte hakkında bilgiler verdi.
Çiğköfte Festivalinden dolayı Adıyaman’da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren ulusal basın temsilcileri de Adıyamanlıların sıcakkanlılığına dikkat çekerek, yetkililere ve özellikle de kendilerini ağırlayan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya sıcak ilgisinden dolayı teşekkür etti.


Kaynak:PHA

Editör: Adıyaman Haber