İl Müdürü Fehmi Çelik, Antalya Kemer İlçesinde düzenlenen Özel Sporcular Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında birinci, ikinci ve üçüncü olan çocuklarla öğretmen ve idarecilerini kutladı.

Çelik, yaptığı açıklamada, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında bulunan çocuklardan Adıyaman Çocuk Evleri Sitesi’nde ve 80. Yıl Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde kalan çocukların Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 15-17 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya Kemerde düzenlediği 3.Masa Tenisi Bölge Şampiyonası’na birçok ilden katılan yarışmacılar arasından sıyrılarak büyük başarı elde ettiklerini kaydetti.

Çelik, "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında bulunan çocuklardan Adıyaman Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan Ramazan Ergün birincilik elde ederken, 80. Yıl Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde kalan Orçin Beyhan ikinciiği, Engin Yapıcı ise üçüncülüğü elde ederek ilimizi temsil etmede büyük başarı sergilediler."dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha