Çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Adıyaman’a gelen Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Ekrem Arslan, yönetim kurulu üyeleri Necati Binici, Zeynep Özbaş Arıkan, basın danışmanı Ökkeş Özekşi ve Elazığ Kent Konseyi Başkanı Murat Ergen, Adıyaman Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel ve Adıyaman Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleriyle birlikte Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’la bir araya geldi.

Keleş Konağında misafirlerini ağırlayan Başkan Kılınç, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Ekrem Arslan ve diğer misafirlerle sohbet ederek, Türkiye Kent Konseyleri Birliği ile Adıyaman Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Kılınç, Türkiye Kent Konseyleri Birliği yönetim kurulu üyelerini Adıyaman’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Arslan ise yaptığı açıklamada, kendilerini oldukça sıcak bir şekilde karşılayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve Adıyaman Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel ile yürütme kurulu üyelerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha