Göreve geldiği günden bu yana şehrin gelişimini artıracak projelere öncelik veren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman için en faydalı projelerin hayata geçirilebilmesi için yöneticilerini ve teknik personelini, uzmanlarla bir araya getirmeye devam ediyor.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve ekibinin, Adıyaman’ın temel sorunlarını ortadan kaldırmak için destek aldığı son uzmanlık firması, İstanbul başta olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerinde önemli çalışmalara imza atmış olan İstanbul merkezli Mescioğlu Mühendislik yöneticileri oldu.
Adıyaman Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Belediyesi teknik birim müdürleri ve teknik personelle bir araya gelen Mescioğlu Mühendislik yöneticileri Çevre Yüksek Mühendisi Dr. Ayşegül Atacan Öğüt ile Harita Mühendisi Murat Sancak Yavuz, şehirleşme ve şehircilik konularında bilgiler verdi.
Slaytlar eşliğinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısından sonra bir değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’ın geleceğini sağlam temeller üzerine atmak istediklerini söyleyerek, bilgi ve birikimlerini kendileriyle paylaşan uzmanlara teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha