Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi işbirliğiyle düzenlenen “Beden Dili Eğitimi” ATSO’da gerçekleşti. Eğitime ATSO Meclis üyesi Hasan Erdal Toprak, ATSO üyeleri ve Oda personelleri katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Eğitim Uzmanı Güliz Bozdemir tarafından verilen eğitim oldukça verimli geçti. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası personeli ve üyelerinin katılım sağladığı eğitim programında Beden Dilinin Etkin Kullanımı, Beden Dilinde Ellerin Etkin Kullanımı, Güvenli ve Etkili Beden Duruşu Nasıl Olmalı? ,  Beyin Temelli Beden Dili Yönetimi, İkna Edici Beden Dili Kullanımı Yöntemleri, Beden Dili İletişiminde Anahtarlar konuları anlatıldı.

İletişim teknolojilerinin son derece gelişmiş olduğu günümüzde, insanların iletişimde yaşadığı problemleri anlatan Güliz Bozdemir, bunların çözüm yollarını, iletişimde iknanın anahtarlarını sıraladı. Bozdemir, ayrıca dünya çapında yapılan son bilimsel araştırma sonuçlarına göre beden dilinin bilinmeyen şifrelerini katılımcılara aktardı.

Eğitim programı ilgili bilgi veren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, “Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu sene planladığımız eğitimlerin üçüncüsünü gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen eğitim sonunda hem personelimiz hem de üyelerimiz iletişimde Beden dili konusunda kendilerini geliştirme fırsatı buldular. Planladığımız eğitimler devam edecek. Tüm üyelerimizi bundan sonraki eğitimlere de bekliyoruz” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha