İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın, il binasında yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın mutluluklarına, sevinçlerine ortak olacağız. Onlara bizlerin geleceği olduklarını bir kez daha hatırlatacağız.” dedi.

- "TEMSİLCİ GÖNDERECEĞİZ"

Ülke olarak zor günler geçirildiğini ifade eden Yalçın, "Bugün burada görmüş olduğunuz oyuncaklar "Bir oyuncak çok tebessüm" projesi kapsamında 1 haftada topladığımız oyuncaklardır. Genel merkez gençlik kollarımızın 81 ilimizde başlatmış olduğu bu Kampanyayı bizler bütün Adıyaman teşkilatı olarak, ilçelerimizden de destek alarak ve Milletvekillerimizden de aldığımız destekle bu çağrıya sessiz kalmayarak karınca kararınca destek olduk ve hamd olsun Adıyaman Gençlik Kolları olarak 1 kamyon dolusu oyuncak topladık. Toplamış olduğumuz oyuncakları Gençlik Kolları Üyelerimiz ile birlikte tek tek hediye paketlerine koyarak Elazığ ve Malatya'daki depremzede çocuklarımıza Cumartesi güne ulaştıracağız inşallah." dedi.

-"SEVİNÇLERİNE ORTAK OLACAĞIZ"

Yalçın, devletin her türlü yardımı bölgeye yaptığını belirterek, “Bizler de çocuklarımızı sevindirmek adına bu projede yer alıyoruz. Projemize destek veren tüm yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Topladığımız oyuncaklarımızı kargo ile bölgeye temsili arkadaşlarımızla göndereceğiz. Genel merkezimiz ile oradaki çocuklarımıza hediye edeceğiz. Çocuklarımızın mutluluklarına, sevinçlerine ortak olacağız. Onlara bizlerin geleceği olduklarını bir kez daha hatırlatacağız. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetlerden, belalardan muhafaza eylesin. Rabbim bir daha bizlere bu tür acılar yaşatmasın inşallah.” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha