Basın mensuplarının gölge gibi her olayı, her siyasi çalışmayı takıp ettiklerini ve günü basın mensuplarıyla beraber yorularak geçirdiklerinin altını çizen Ak Parti il başkanı Mehmet Erdoğan, "Basınımız kamu hizmeti görüyor, bizlere çalışmalarımızda uyarıcı yayınlarıyla bir nevi yöne veriyorlar. Bütün gezi ve temaslarımızda bize en yakın olanlar basın mensupları. Gazeteci arkadaşlarımızın hizmetlerini gayretlerini bilen birisi olarak onlara teşekkür ediyorum. Bu açıdan GAP Gazeteciler birliği ve özellikle genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Ak partinin kuruluş gününden beri bizlere etkınlıklerımıze her zaman ilgi ve destek verdi. Bu gün arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek ilimize, ülkemize hizmet yolunda hep beraber yürüyeceğiz"dedi.

- SEKTÖRUMUZE İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
GAP Bölgesinin son 10 yılda bir çok alanda sıçrama yaptığına dikkat çeken GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz da şunları söyledi:

"Mehmet Erdoğan başkanımı ağırlamaktan mutlu oldum, Mehmet Dagtekin ve Mehmet başkanım 25 yıllık arkadaşlarım. Bu genç kuşak siyasetçilerin enerjilerinden bölgemiz daha uzun yıllar yararlanacaktır. Basın olarak siyasilerimizden görüş ve bilgi almakta her zaman kolaylık gördük. Etkınlıklerımıze her zaman katılım sağladınız, yaptığımız haber ve uyarılara ilgi gösterdiniz. Birçok hizmet basının uyarılarıyla hızlandı tamamlandı, camiamıza sektörümüze duyarlılığınız için teşekkür ediyorum"

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha