Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, vakfın eski başkanlarından Ramazan Aksoy da hazır bulundu.

Başkan Özkartal ile Sevinçtekin, Vakıf olarak İstanbul ve Adıyaman’da yürüttükleri çalışmalar hakkında Turgut’a bilgi vererek görüş alışverişinde bulundular.

Adıyamanlılar Vakfı’nın bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerin yanı sıra bundan sonraki hedefleri ile ilgili de bilgiler aktaran Özkartal, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Vakıf olarak Adıyaman Üniversitesi ile işbirliği içerisinde güzel ve kapsamlı hizmetler gerçekleştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Turgut ise, Adıyamanlılar Vakfı’nın gerçekleştirdiği çalışmalardan haberdar olduğunu ve bu çalışmaları takdir ettiğini söyledi.

Turgut, “İnsan odaklı çalışmalarıyla eğitim alanında evlatlarımıza yapmış oldukları katkılardan ötürü Adıyamanlılar Vakfı’na teşekkür ediyorum. Bizler geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın daha iyi koşullarda eğitim alması için çabalıyoruz. Adıyaman Üniversitesi olarak evlatlarımızın huzurlu bir ortamda, daha iyi şartlarda yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hepimizin amacı Adıyaman’ımızı, Adıyamanlı hemşehrilerimizi daha iyi noktalara taşımak... Vakfımız da hem İstanbul’da hem de Adıyaman’da çok güzel projelere imza atıyor. Bugün burada yine Adıyaman ile ilgili hemşehrilerimizle ilgili neler yapılabileceğini değerlendirdik. Nazik ziyaretlerinden ötürü Adıyamanlılar Vakfı ve Adıyaman Dernekler Federasyonu’nun değerli üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha