Ukrayna Kiev’de 22 - 23 Nisan’da yapılan, CCrystal Angel & Eurasia Cup Saç Festivali MC CAT MONDİALLE TÜRKİYE Başkanı Mustafa CEYLAN Önderliğinde, TÜRKİYE CMC CAT Milli Takımı Olarak Katıldıkları Ukrayna’dan Ülkemize Master Class Show Ödüllünü kazandılar.

Bireysel Yarışmalarda İse Bayan Gece Topuzu Bölümünde Selda KARACA İkinci Olurken, Erkek Saç Kesiminde Bekir ERTEM Birinci oldu.

CMC CAT TÜRKİYE MİLLİ Takımında: Abuzer DEMİR, Ömer AĞIRBAŞ, Bekir ERTEM, Yusuf SOLAK, Emrah GÜRLEYEN, İbrahim CAN Ve Selda KARACA Yer Aldılar.

Ödülle dönen Milli gururumuz Adıyamanlı Kuaför Abuzer Demir;

“yarışmada ülkemizi temsil ederek ödülle döndük. Bu güçlü ekibin koreografisini, kıyafetlerini ve müziklerini hazırlayan Yönetim Kurulu Üyesi Türkan CEYLAN ve takımın saç stillendirmesi, Eğitim Ve Danışmanlığı veren CMC CAT MONDİALLE TÜRKİYE Erkek Kuaförleri Sorumlusu Ferdi DEREN ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Takım Kaptanı İsmail KARACA ve maddi, manevi desteği olan her teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye CMC CAT MONDİALLE BAŞKANI Mustafa CEYLAN’da;

“ Çok Mutlu Olduklarını Ve Takımımızın Her Birisi Çok Değerli Sanatkar Olduklarını Ve Çok Uyumlu Davrandıklarını Belirtirken Tekraren Emeği Geçenlere Ve Canı Gönülden Bizleri Destekleyen Meslektaşlarımıza Ve Dostlarımıza Teşekkür Ederken Bu Başarıların Şahısların Değil Tüm Ülkemizin” diye Belirtti

Editör: Adıyaman Haber