Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, Ogansia Yürütme Kurulu Başkanı Özgür Atik ve Erkan Akan, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-"BELEDİYE OLARAK  ÜRETİM NOKTASINDA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİRİZ"

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç,  Adıyaman'da Ogansia’nın 1. şubesinin  açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, iş yeri sahibi Aslan Palalı'ya hayırlı olmasını diledi.

Kılınç, yerli ve tamamen yerli bir firma olduğunu ve organik ürünler ürettiklerini söyllediklerini belirterek, "Bende ilk defa duydum. Organik olması yerli olması ve sağlığa hitap etmesi noktasında bizleri son derece mutlu etmiştir. Onlara da söyledim eğer imkânınız varsa Adıyaman’da da böyle bir firma var. Adıyaman’da da belediye olarak bizler destek veririz üretim noktasında bu anlamda her türlü desteği vereceğimizi söyledim. Ben tekrardan hayırlı kazançlar diliyorum ve memleketimize de hayırlı olsun."dedi.

-"36 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ"

Ogansia Yürütme Kurulu Başkanı Özgür Atik ise,  1 Mart Tıp Bayramını gönülden kutladıklarını belirterek, Ogansiamız şuan da Adıyaman’da ilk nokta açılışımızı yapıyoruz. Bugün Aslan beye ve değerli eşiyle beraber çok güzel bir açılış oldu bizler bunun gururunu yaşıyoruz."dedi.

Firma olarak 36 ülkeye ihracat yaptıklarını ifade eden Atik, şunları kaydetti:

"Doğal ürünlerimizi sağlıklı ürünlerimizi ki bugün ülkemizde olan biliyorsunuz istemediğimiz bir durum var. Bununla alakalıda bağışıklığın çok yüksek olmasını düşündüğüm için bizde böyle ürünler ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. İnşallah Adıyaman halkına tüm bizi destekleyenlere hayırlı uğurlu olsun.  Bugün baktığımızda Ogansia ailesi her geçen gün büyüyor. Bir diğer açılışımızı da birazdan yapacağız ve tekrardan Adıyaman halkına bu satış noktamız hayırlı uğurlu olsun diyorum ve teşekkür ediyorum."

-"HİZMET ANLAMINDA ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

İş yeri sahibi Aslan Palalı da Adıyaman’da Ogansia’nın 1. şubesinin açılışını yapmaktan gurur duyduğunu dile getirdi. Açılışa katılan herkese teşekkür eden Palalı, şöyle konuştu:

"Bizim için farklı bir heyecan, farklı bir duygu. Yeniden Adıyaman’da kendimizle tanıştırmak anlamında Ogansia firmasıyla Adıyamanlıların karşısına çıkıyoruz. Daha önce farklı sektörlerde yer aldık 30 yıl esnaflık yaptık, bu seferde gerçekten de yüzde yüz doğallığıyla Türk firması Ogansia firmasıyla Adıyaman’ı buluşturmak anlamında bir karar aldık ve doğru yolda olduğumuz şuan da net ortada sağ olsunlar Adıyaman halkı ve insanlarımız çok güzel bizlere teveccüh gösterdiler katılım sağladılar ve gerçekten bizi umutlandırdılar. İsterim ki tabi ki insanlarımız sağlıklı yaşasın öncelikle kazançtan ziyade, maddiyattan önce bizde insan sağlığı geliyor. Bu anlamda insanlarımıza sağlık sunma anlamında yüzde yüz doğal ürün olan organik ürünlerimizle insanlığa hizmet anlamında çıktığımız bu yolda başaracağımızı inanıyorum."

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha