Adıyaman Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşen genel kurulda 402 oy kullanıldı.

14 oyun geçersiz sayıldığı oylama sonucunda 201 oy alan H. Sinan Temel Adıyaman Kent Konseyi Başkanlığına yeniden seçildi.

Sabah saatlerinde başlayan seçimde 455 genel kurul üyesinden 402’si oy kullanılırken bunların 14 oy geçersiz sayıldı.

201 delege beyaz listeye, 187 delege ise mavi listeye oy kullandı.

Kent Konseyine mevcut Başkan H. Sinan Temel, beyaz listede 201 oy alarak yeniden başkanlığa seçilerek, güvenen ve destek olan herkese teşekkür etti.

-"ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNE DOKUNMAYA GAYRET EDECEĞİZ"

Seçim sonrası açıklamada bulunan Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, şunları ifade etti:

"Bugün Adıyaman Kent Konseyi’nin olağan genel kurulunu hayırlısı ile gerçekleştirdik. Hiçbir aksaklık, problem ve sıkıntı yaşanmadan, huzurlu, düzenli ve herkesin memnun olduğu organizasyon gerçekleştirdiğimiz için rabbime sonsuz şükürler olsun. Genel kurul üyelerimiz, teveccüh ve takdir göstererek 187’ye karşılık 201 oy ile Kent Konseyi Başkanlığına layık gördüler. Allah hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Bu süreçte fedakârlık ederek yoğun gayret gösteren yürütme kurulu üyelerimiz ve yürütme kurulunda olmayıp gönül birliği ettiğimiz dostlarımız başta olmak üzere katkı ve katılım gösteren, emek ve çaba sarf ederek sonuna kadar bizimle birlikte olan tüm gönül dostlarımıza ve yol arkadaşlarımıza; salonda, divanda ve sandıkta gönüllü olarak görev alarak genel kurulun sağlıklı, huzurlu ve şeffaf geçmesine vesile olan fedakar kardeşlerime, başta bize güvenerek oy veren, destekleyen dostlarımız olmak üzere, genel kurula katılan tüm üyelerimize, heyecanlı ve çekişmeli bir yarışma ortamına vesile olan rakip aday arkadaşlara, gerek seçim sürecinde gerekse seçimden sonra arayarak ya da mesajla desteklerini ve tebriklerini ileten dostlarımıza, sonsuz minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum."

Temel, "Derdimiz de çaremiz de kendi içimizdedir. Biz birlikte varız. Bugüne kadar Kent Konseyinin ne olduğunu, nasıl olduğunu, neler yapabileceğini, vatandaşlarımızdan, kurum ve kuruluşlarımızdan neler beklediğimizi bugüne kadar çeşitli medya ve iletişim organları başta olmak üzere her fırsat ve ortamda dile getirdik. Kent kültürü ve bilincinin bilinmesi ve yaygınlaşması için çok çaba sarf ettik. Bundan sonra da daha fazla yapmaya; yönetişim anlayışının yaygınlaşmasına, hemşehrilik bilincinin gelişmesine ve el birliği, gönül birliği yaparak şehrimizin geleceğine dokunmaya gayret edeceğiz. Bunu başta yürütme kurulu arkadaşlarımız olmak üzere hep birlikte yapmanın çabası içinde olacağız."diye konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha