5. Adıyaman Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Lansmanına, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alan, Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, Medya Trend Fuar ve Organizasyon Firması Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül ile eşi Ayşe Gül ve çeşitli TSK Temsilcileri katıldı.

-"ADIYAMAN FUARI ADETA TÜRKİYE'NİN  GÖZ BEBEĞİ HALİNE GELDİ"

Özel bir restoranda gerçekleşen lansmanın açılış konuşmasını yapan, Medya Trend Fuar ve Organizasyon Firması Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, 1 ile 5 Nisan arasında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarının 5’incisini düzenleyeceklerini kaydetti.

Fuarın bütün çalışmalarını tamamladıklarını ve fuarın tamamen dolduğuna dikkat çeken Gül, bu yıl düzenlenecek fuara 120 firmanın yer alacağını dile getirdi.

Gül, daha önceleri büyük gelen fuar alanının artık küçük gelmeye başladığını belirterek,şunları ifade etti:

"Ümit ediyoruz ki bu alanımız büyütülecek ve fuarlarımıza gelen herkes daha rahat edecektir. Adıyaman fuarları Türkiye'nin adeta göz bebeği haline gelmiş durumda. Adıyaman fuarlarına ilgi çok büyük vatandaşların ve firmaların ilgisi oldukça yüksektir. Tarım sektörü Adıyaman'da genişleyerek devam ediyor. Bu sektörde de sulama sistemlerinden hayvancılığa, tarım tekniklerinden tutun balcılığa birçok çeşitli firma Adıyaman'a rağbet gösteriyor. Şuan da Türkiye genelinden 120 firmamız ile bunların genelininde Tarım makineleri olmak üzere Adıyaman’dan da 14 tane tarım makinesi yani traktör bayisinin tamamının katıldığı bir fuar gerçekleştiriyoruz."

Çevre illerimizde bu denli katılım sağlayan, tek tarım fuarı olmamakta bizde bu durumdan gurur duyuyoruz. Şuan da tarım sektörü genişleyerek Adıyaman'da devam ediyor. Bu sektörde de sulama sistemlerinden, hayvancılığa, tarım makinalarına iyi tarım tekniklerinden tutun balcılığa birçok çeşitli firma Adıyaman’a rağbet gösteriyor. 5. Adıyaman Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarımız da 1 ile 5 nisan tarihleri arasında sabah saat 10:00’dan akşam Saat 21:00’e kadar açık olacaktır, buradan da bütün halkımızı bir kez daha davet ediyorum."

-"SÖZ KONUSU ADIYAMAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR"

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ise Adıyaman için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve yapmaya da hazır olduklarını vurgulayarak. herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine değinerek, "Söz konusu Adıyaman ise gerisi teferruattır diyoruz. Fuar alanımızın artık ilgiden dolayı küçük geldiği belirtildi, bizimde bununla ilgili çalışmalarımız ve araştırmalarımız var, en kısa zamanda gerekeni yapacağız. Ben bu fuarlarda emeği geçen Mustafa Gül ile eşi Ayşe Gül’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha