Tut Kaymakamı Mehmet Aksu ile Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı, Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmetlerini sürdüren Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret ederek Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’dan engellilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında genel bir bilgi aldı.

Adıyaman’ın şirin ilçelerinden olan Tut’ta engelli çocukların faydalanabileceği bir merkez kurmak için kolları sıvayan Kaymakam Mehmet Aksu ve Belediye Başkanı Cemal Avcı,Tut Halk Eğitim Müdürü Mustafa Uyar, Kaymakam eşi Ayten Aksu ve Belediye Başkanı eşi Fatma Avcı ile birlikte Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmetlerini sürdüren Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve Belediye Başkan Yardımcısı M. Said Kutlu tarafından ağırlanan heyete bilgi veren yetkililer, misafirleriyle yakından ilgilendi.
Konu ile ilgili bilgi veren Kaymakam Aksu ile Başkan Avcı, Tut ilçesine de böyle bir merkez kazandırmayı amaçladıklarını bildirerek, bu anlamda güzel çalışmalar yapan Adıyaman Belediyesi’nden fikir almak istediklerini dile getirdiler.
Adıyaman Belediyesi’nin engelli vatandaşlara verdiği önemden bahseden Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise engelliler için engelin ortadan kalkması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.
Konuşmaların ardından Tut heyeti, merkez yetkililerinden teknik konuda bilgiler aldılar.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber