Müdür Alagöz, beraberinde Müdür Yardımcısı Altındal, Tut İlçe Milli Eğitim Müdürü Talip Yücel, İlçe şube müdürleri ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Mustafa Uyar ile birlikte yapımı tamamlanan Yaylımlı Abuzer Yıldırım Ortaokulunu inceledi.

Ardından Boyundere ilk ve ortaokullarında inceleme yapan Alagöz, ilçedeki yapımı tamamlanmış ve yapımı devam eden kurumları gezdi.

Sorun ve ihtiyaçları yerinde tespit eden Alagöz burada karşılanması gereken ihtiyaçları ele alarak iş ve işlemlerin hızlandırılmasını istedi.

İlçe Halk Eğitim Merkezini de ziyaret eden Alagöz, burada el emeği göz nuru ürünleri inceleyerek Tut İlçe Milli Eğitim Müdürü Talip Yücel ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Mustafa Uyar’a yapmış oldukları çalışmalarından ötürü teşekkür ederek bundan sonra yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ilçe yöneticileri ile bir araya gelen Alagöz, 2020/2021 eğitim öğretim döneminde ele alınması gereken konuları ve LGS süreci iligili konuları istişare etti. Daha sonra Alagöz, yeni tip koronavirüsü ile ilgili tehlikenin geçmemiş olduğunu ve bu konuda her türlü özen ve dikkati göstermelerini istedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha