CHP Milletvekili Tutdere yaptığı açıklamada, İl Başkanı Burak Binzet, yöneticilerinden oluşan CHP heyetinin vatandaşlarla buluşmak, sorunlarını dinlemek ve sorunlara ilişkin çözüm önerilerini anlatmak üzere Gerger’li vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi.

“Gerger’in sesi olmaya devam edeceğim”

Parlamento gündemimde Gerger’in önceliklerinden birisi olduğuna dikkat çeken Tutdere, “Gerger ilçemiz başta olmak üzere, Adıyaman’ımızın mağdur bırakılmış tüm ilçelerinin sorunlarını defalarca meclis kürsüsüne taşıdık, ülke gündemine taşıdık. Halkımızın sesi olduk, bundan sonra da sesi olmaya devam edeceğiz. Meclisin tatile girmesiyle birlikte Adıyaman İl ve İlçe örgütlerimizle birlikte sahaya indik ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Merkez ilçedeki bütün köylerimizi dolaştıktan sonra Gölbaşı ilçemizi köy köy, sokak sokak dolaştık. Bu kapsamda Gerger’in de bütün köylerine gideceğiz ve yurttaşlarımızı dinleyeceğiz. Gerger’in sesini tüm Türkiye'ye ve dünyaya duyuracağız” dedi.

“Gerger, AK Parti iktidarı döneminde hak ettiği hizmetleri alamadı”

AK Parti döneminde Gerger’in sorunlarının katmerleştiğini ve AK Parti iktidarı döneminde hak ettiği hizmetleri alamadığını öne süren Tutdere, “Adıyaman'ın en önemli, en stratejik ilçelerinden birisi Gerger. Gerger AK Parti iktidarı döneminde hak ettiği hiçbir hizmeti alamadı. Gerger yol, ulaşım, sağlık ve eğitim konuları başta olmak üzere birçok konuda ihmal edilmiş bir ilçemiz. Biz buradaki halkımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Geçen sene merkez üssü Elâzığ olan, Gerger ilçemizde de yıkıma neden olan bir deprem yaşamıştık. Bu depremin yaraları hala sarılmış değil, burada vatandaşlarımızın mağduriyetleri hala devam ediyor” diye konuştu.

“İktidarın 20 yıldır çözemediği sorunları, CHP iktidarı döneminde tek tek çözeceğiz”

20 yıldır çözülemeyen tüm sorunların CHP iktidarı döneminde çözüme kavuşturacaklarını kaydeden Tutdere, konuşmasının sonunda; “Genel başkanımız öncülüğünde milletvekili arkadaşlarımızla birlikte sahada aktif olarak çalışıyoruz. Ülke şu anda çok ciddi afetlerle boğuşuyor, çok ciddi sorunlar var. Bu sorunların çözümünde de Cumhuriyet Halk Partisi gerçekten öncülük yapıyor. Yurttaşların en zor zamanında yanında oluyor ve bundan sonraki süreçte aynı kararlılıkla bu çalışmaları sürdüreceğiz İnşallah en yakın seçimde de halkımız bizi iktidara getirecek ve biz bu iktidarın 20 yıldır çözemediği, mağdur ettiği insanların sorunlarını tek tek çözeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha