AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Fatih Toprak, Türkiye’nin dört bir yanında hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. 
Milletvekili Toprak, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde hemşerileri ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. 
Toprak’ı, Dernek Başkanı Recep Ejderha ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Hemşeriyle hasret gideren Toprak, bol bol sohbet etti. 
Toplantıda konuşan Toprak, Türkiye’nin neresinde olursa olsun Adıyamanlı hemşerileriyle bir araya gelerek, onlara sahip çıkmaya, sorunları ile ilgilenmeye devam edeceklerini söyledi.
Hemşerileriyle buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Toprak, istişare içinde Adıyaman için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. 
Mehmet Fatih Toprak, organizasyonu düzenleyen Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne de teşekkür etti. 
 Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Ejderha ise Toprak’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Toplantıda söz alan yönetim kurulu üyeleri de Adıyaman’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı, görüş alış verişinde bulunuldu.

Editör: Adıyaman Haber