Milletvekili Aydın, yazılı açıklamasında, ABD'de 3 Kasım'da yapılacak seçimlerde Demokrat Parti'nin başkan adayı olan Joe Biden'in Aralık ayında Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki değerlendirmelerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepki gösterdi.

"Bidon kafalı adam ve onun sahte yüzleri"

Aydın, şu ifadelere yer verdi:

"Dünyanın baş belası İsrail, Avrupa’nın şımarığı Yunanistan, Ortadoğu’nun fitnecisi BAE ve diğerleri; kim nerden gelirse gelsin!. Yedi düvel bir araya gelse de zalime karşı dik duracak, mazluma sahip çıkacağız.

Kimsenin hakkında gözümüz olmadığı gibi hakkımızı da çiğnetmeyiz. Türkiye üzerine oynanan oyunlardan ve kurulan tezgahlardan bahsettiğimizde bunu anlamak istemeyenler eğer vicdanları varsa ABD Başkan Adayı Joe Biden'ın milletin iktidarından ve milletin lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan duyduğu rahatsızlığa ve antidemokratik yaklaşımlarına bir baksınlar: Şunu herkes bilsin ki, kürtlerin samimiyetine inandığı ve güvendiği tek lider Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Elini değil gövdesini taşın altına koyarak, kelle koltukta demokratik reformlar gerçekleştirmiştir. Sorunun çözümü için baldıran zehri içmeye hazır olduğunu icraatları ile de göstermiştir. Bütün siyasi partilerin samimiyet testinden geçtiği bir süreci yaşıyoruz. Gerçekte yerli ve milli bir duruş sergileyerek, millet egemenliğine sahip mi çıkacağız; yoksa, 'bidon kafalı adam ve onun sahte yüzleri' olarak, iradeyi ve çareyi başka yerde mi arayacağız. Yıllar yılı halkımıza  'bidon kafalı' muamelesi yapanlar, her daim Anadolu irfanına yenik düştüler ve kaybettiler. Şimdi "bidon kafalı adam" gerçekte kimmiş, bir kez daha gördük. İçeride ve dışarıda tüm Türkiye karşıtları birleşip gelseniz de yenileceksiniz başaramayacaksınız."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha