Başkan Doğan, yazılı açıklamasında,  "Sivil vatandaşlarımızı katledenleri terörist olarak anmayan ve onları lanetleyemeyen şahısların Türk siyasi hayatında yerlerinin olduğuna inanmıyorum.Kırmızı plakalarla dolaşan, milletin meclisinde kös kös oturanlar bu milletten sayılmazlar."dedi.

"Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesindeki bir mağarada 13 masum vatandaşımız eli kanlı terör örgütü PKK tarafından şehit edildi."diyen Doğan, şunları ifade etti: 

"Elleri arkadan bağlı kafalarına kurşun sıkılarak öldürülen sivil vatandaşlarımızı katledenleri hala terörist olarak anmayan ve onları lanetleyemeyen şahısların Türk siyasi hayatında yerlerinin olduğuna inanmıyorum. Hâlâ kırmızı plakalarla dolaşan,  Milletin meclisinde kös kös oturanlar bu milletten sayılmazlar.  Bugün kudretli olanlar, ülkeyi yönetenler haydi sizi görelim gereği neyse yapın biz de size alkışlıyalım. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kahrolsun hain terör örgütü ve onların yaptığı eylemleri benimseyip sessiz kalanlar."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha