Vatandaşlar tarafından ilçe merkezinde yoğun ilgiyle karşılaşan Acar, onların sıkıntılarını dinlendi, 24 Haziran’da yapılacak seçimde destek istedi.

Gerger’in 17 yıllık AKP iktidarı dönemde yatırım almadığını anlatan Acar, “Gerger ilçemiz bugüne kadar hak ettiği yatırımı alamamıştır. Heryerde  ‘duble yollar yaptık’ diye övünen iktidar, gelip bu yolları görsün. Yılda ne kadar kazalar olduğunu görsünler. Gerger, kaderine terk edilemez. Doğası ve sıcak insanların oldu bu memleket, herşeyin en güzelini hak ediyor. İnşallah partimizin iktidarı ile Gerger’imizi hak ettiği seviyeye getireceğiz”dedi.

- GERGER ÇIKMAZ SOKAK OLMAKTAN KURTULMALI

Gerger ilçesinin çıkmaz sokak olmaktan kurtulması gerektiğini vurgulayan Acar, şöyle konuştu:

“Federasyon Başkanlığı yaptığım dönemlerde de, diğer zamanlarda da ilçeye her geldiğimde yurttaşlarımıza bu durumu anlattım. Türkiye’nin hiçbir yerinde 100 kilometrelik bir yola gidilip, geri dönülen bir yer yok. AKP iktidarı buradan bir çıkış yolunu yapamadı. CHP iktidarında Gerger ilçemiz bu çıkmaz sokak sıkıntısından kurtulacaktır”

- İLÇE EKONOMİSİ ÇOK KÖTÜ DURUMDA

İlçe ekonomisinin çok kötü bir durumda olduğuna dikkat çeken Acar, “İlçemiz temel geçim kaynaklarından biri olan hayvancılık, iktidarın tarım politikaları yüzünden çökmüştür. İlçemizde genç kalmamıştır. Hepsi göç etmiştir. Esnafımız bitme noktasında. İnşallah bu sıkıntılar bizim iktidarımızda son bulacaktır”ifadelerini kullandı.

- GERGER’İN DE BİR VEKİLİ OLSUN

Tarihte ilk defa Gerger’den bir vekil olmasını isteyen vatandaşlar ise “İlk defa bir vekil umudu doğdu. Gerger ilçemiz ilçe olalı bir vekili olmadı. CHP Yetkililerinden bu dileğimizi yerine getirmelerini istiyoruz. Ali Acar, yıllardan beri burada garibanların yanında olmuştur. Hepimize maddi manevi desteği olmuştur. Onun çıktığı bu yolda bizler onu yalnız bırakmayız. Ali Acar, bizim bölgemizin isteği, eğer CHP, buradan vekil çıkarmak istiyorsa, iktidar olmak istiyorsa böyle halkta karşılığı olan bir insan olan Ali Acar’ı getirsin, bizler de vekil yapalım, vekaleti ona verelim” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha