Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut Alan ve İl Saymanı Cengiz Ağaoğlu’nun olduğu heyet Ankara’da birtakım temaslar gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dahil olmak üzere, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer de ziyaret edildi.

"Tek bir ihtiyacımız kaldı o da erken seçim”

Birliktelikler hakkında bilgi veren Başkan Binzet, “Şehrimizin sorunlarını ve Pınarbaşı İlçe’mizin sorunlarını dile getirmek üzere Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve partimizin değerli yöneticileri ile bir araya geldik. Çok verimli bir program oldu. Esnafımızın, işletmecimizin, Adıyamanlı çiftçimizin tüm sorunlarını tek tek dile getirdik. Aldığımız notları da Sayın Genel Başkanımıza ve yöneticilerimize ilettik. Çalışmalarımızla bugünden sorunları tespit edip, çözümlerini üretiyoruz. İktidara geldiğimiz ilk günden itibaren milletimizin her isteğine cevap verebilecek, her soruna çözüm bulabilecek durumda olacağız. Tek bir ihtiyacımız kaldı, o da erken seçim.” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha