Doğan, yaptığı açıklamada, pandemi dolayısı ile ülkenin büyük bir sıkıntı çektiğini dile getirdi.

Türkiye'de 1. doz aşının yapıldığını hatta bazı kesimler tarafından 2. doza geçtiğini ifade eden Doğan, burada en çok emek verenlerin sağlık çalışanlarını olduğunu ifade etti.

Sağlık çalışanlarının emeklerinin boşa gitmemesi için kurallara daha çok dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizen Doğan, şu ifadelere yer verdi:

"Adıyaman Türkiye ortalamasının çok çok altında olmalı çünkü yaklaşık 1 ay önce Adıyaman tamamen yeşile bürünmeye başlanmıştı. Ama bugün bölgenin tek kırmızı şehri. Mart itibari ile iller kendi bazında değerlendirilecek, karne notu gibi not verilecek. Ona göre hizmet sektörlerinde olsun diğer sektörlerde olsun, esnaflarımızın dükkanlarını açmasına müsaade edecekler. Peki bu dümende yol alırken kovid ile ilgili durumlarımız neden Adıyaman’da kırmızı bir harita oluştu. Bunun sebebi kim, bunu hiç  tartıştık mı? tartışmadık. Pandemiden daha çok dikkatli olmalıyız ve kurallara uymalıyız. Eş, dost akraba ziyaretlerine bu süreçte çok gitmemeliyiz. Sağlıkçılarımız  bizim için gece gündüz demeden fedakarlık yaparak çalışıyorlar onların emeklerini boşa vermemeliyiz."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha