Geçtiğimiz hafta cumartesi pandemi şartları altında gerçekleştirilen 7. Olağan Kongre ile AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Alkayış, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adıyaman İl Seçim Kurulu'na gelerek mazbatasını aldı.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, yeni ekiple birlikte yeni dönemde hedeflerinin yeni üye kaydı olduğunu söyledi.

Adıyaman İl Seçim Kurulu'na gelerek mazbatasını alan Başkan Alkayış, daha sonra çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Alkayış, "Öncelikle bu süreç içerisinde bizlere güven duyarak yedinci kongrede bu göreve bizi ve arkadaşlarımızı uygun gören AK Parti değerli dostlarına çok teşekkür ediyoruz. İnşallah kendilerini mahcup etmeyiz."dedi.

19 Eylül Cumartesi günü Adıyaman Belediyesinin kalıcı semt pazarında sosyal mesafeye uygun, maskeli ve hijyen kurallarına  riayet ederek bir kongre gerçekleştirdiklerini hatırlatan Alkayış, şunları ifade etti:

"Bu Adıyaman için de yeni bir deneyim oldu. Ben Adıyaman Belediye Başkanımıza hakikatten çok teşekkür ediyorum. Böyle bir imkanı bize sundukları için.. Rol model de oldu. Mazbatamızı da bugün aldık. İnşallah 2023 hedeflerine ilişkin olarak bütün gücümüzle, bütün gayretimizle çalışacağız. Yeni süreçte tabi biz geçen dönemdeki yönetimimizi yüzde 81 oranında yeniledik.

Yönetimimizin üçte biri mevcut yönetimimizden. Üçte biri AK Partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış olan büyüklerimizden, üçte biri de ilk defa siyasette yer alan kardeşlerimiz. Böylelikle tecrübeyi dinamizmi bir arada tutmanın gayreti içinde olduk. Yine Merkez İlçe’mizin bütün dengelerini, bütün renklerini, bütün coğrafyayı listemize katmanın gayreti içerisinde olduk. İl Başkanımızın, belediye başkanımızın, vekillerimizin, kadın ve gençlik kollarımızın ve milletvekillerimizin düşüncelerini aldık, listemizde de yansıttık. Genel Merkezimizin de telsisiyle yansıttık."

"Yeni bir listeyle yola çıktık"

Alkayış, yeni bir listeyle yola çıktıklarını vurgulayarak, "Umut ederiz ki Adıyamanımız da zaten Cumhurbaşkanımıza, AK Partimize çok büyük bir teveccüh var. Bu bizim üzerimizde büyük bir sorumluluk. Umut ederiz ki bu bayrağı biraz daha yukarılara taşırız. Sizler aracılığıyla AK Parti Merkez İlçe’mizin yol haritasını da belirtmek isterim. Yeni dönemde en büyük uğraşımız Cumhurbaşkanımızın da talimatı, teşkilatımızın da talimatı, bol miktarda üye kaydı yapmaya çalışacağız. Adıyaman zaten AK Parti’mizi seviyor, destekliyor. Bütün hemşehrilerimiz AK Parti’ye üye olmaya, bu büyük aileye katılmaya davet ediyoruz. Biz de sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak, teknolojinin imkanlarından yararlanarak bütün hemşehrilerimizi partimize davet etmenin gayreti içerisinde olacağız. Ve 33 bin civarında olan üyelerimizi inşallah 40 binin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Ben yeni yönetimimize başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun."

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha