Adıyaman Belediyesi tarafından eğitime destek kapsamında 2 ayrı okulun bahçesi asfaltla buluşturuldu.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Saha Amirliği ekiplerince yapılan asfalt çalışmalarıyla birlikte, Ticaret Meslek Lisesi ile Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nin bahçeleri asfaltlanarak, öğrenciler için daha temiz, güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan; “İlim ve irfan kaynağı sevgili öğretmenlerimizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha temiz ve daha rahat bir ortamda eğitimle iştigal olmaları bakımından belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Eğitime destek olmak amacıyla bugüne kadar birçok okulumuzun bahçesini asfaltla buluşturduk. Bu konuda bize gelen taleplere imkânlarımız ölçüsünde hep cevap verdik, vermeye de devam edeceğiz.  
Bu anlayışla hareket ederek Yeşilyurt Mahallesi’nde bulunan Ticaret Meslek Lisesi ve Fatih Mahallesi’ndeki Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nin bahçelerini asfaltlayarak, okullarımıza güzel bir görünüm sağladık. Bize gelen talep üzerine bu eğitim yuvalarımıza gereken desteği verdik. Hem öğretmenlerimize hem de öğrencilerimize daha güzel bir ortam hazırlamış olduk. Hayırlı olsun ve bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.       
Editör: Adıyaman Haber