Radyo, Televizyon, Gazete, Dergi, Dizi ve Sinema sektöründe başarılı işlere imza atan Yusuf Özpolat ekranların vazgeçilmez Programı Yolcu Yollarda ve Yusuf Özpolat ile Biraz Konuşalım mı? Programıyla bundan böyle Vuslat TV ekranlarında.

1992 yılında Radyo Programcılık ile sektöre adım atan Yusuf Özpolat radyoculuğun en popüler olduğu dönemlerde yapmış olduğu Gecenin Efendisi Radyo Programı ile uzun yıllarhatırı sayılır Radyo dinleyici kitlesine hitap ederek kulaklarda ve gönüllerde yer edinmiştir.

 İzleyicinin İlk olarak 1999 yılında yerel ve bölgesel karasal yayın yapan televizyon kanallar aracılığıyla tanıştığı Yolcu Yollarda Programı zaman içerisinde farklı ulusal kanallarda devam ederek çok büyük kitlelere ulaşmıştır. Yolcu Yollarda Programı ile Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere Anadolu’yu karış karış gezen Yusuf Özpolat Türkiye genelinde gezi programları yapan birçok programcının da idolü olmuştur. Anadolu başta olmak üzere Türkiye genelinde farklı isimlerle benzeri birçok program yapılsa da Yolcu Yollarda Programı her zaman aranan ve özlenen olmuştur. Ekranlarda olmadığı dönemlerde alternatif programlarla kitlesine hitap etmeye çalışarak “O” olmaya çalışan birçok programcı izleyicilere “Fotokopi Aslını Yaşatır” sözünü hatırlattı.

Ogün’den bugüne birçok dizi ve sinema filmi projesinde yer alan Yusuf Özpolat, imtiyaz sahibi olduğu Kültür, Sanat Dergilerinin yanı sıra halen Radyo 44 de Radyo programlarına devam ederken, bundan böyle her Cuma akşamı 21:30 da Dernek Başkanları, STK temsilcileri, İşadamları ve Sanatçıların Konuk olduğu Vuslat Tv İstanbul Stüdyolarından Canlı olarak yayınlanan Yusuf Özpolat İle Biraz Konuşalım mı? Programın yanı sıra her Cumartesi akşamı saat 20:00 da Yolcu Yollarda Programı ile Vuslat Tv ekranlarında sevenleriyle buluşuyor.

Meslektaşımız ve Yapımcı Yusuf Özpolat“Şahsına ve Programlarına gösterilen teveccüh için teşekkür etti.

Özpolat “Ben Aynayım Dedi ve Teşekkür Etti”

Yusuf Özpolat  “İzleyicilerimin bende ve programımda gördüğü bir güzellik varsa, aslında o insanların kendi güzelliğidir, çünkü ben aynayım, bana ve programıma bakan, izleyen aslında aynada kendine bakmaktadır” dedi ve ekledi.

Bu güne kadar sanatsal yaptığım tüm işlerde büyük desteğiolan, yıllarca programlarımın Ana sponsorluğunu yapan Havin & Asma Moda Ailesi Mahmut, Metin ve Aziz Kılınç kardeşlere, Akdoğanlar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Akçama, Adıyaman Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Doğana, ULS Kargo İsmail Karaarslana,Türkiyen’inİlk  ve tek Cad programı PolenCAD’in mimarı modelist ve stilist eğitmeni Mahmut Memişe, Sarılar Catering Sercan Sarıya, Gustonxtekstil  ailesi ve Şeyhmus Akdoğana, kültür sanat dergilerimin yanı sıra, Yusuf Özpolatla Biraz Konuşalım mı? Programının ana sponsoru ÖMER USTA(Ömer Turana), Vuslat Tv ailesine ve Yönetim Kurulu Başkanı kıymetli ağabeyim Ferhat Canbeye teşekkür ederim.

Editör: Adıyaman Haber