Adıyaman heykel meydanındaki Atatürk büstünün bakımsızlığı ve ışıklardaki termometre göstergesinin arızalı olması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Adıyaman kuruluş tarihinden itibaren bulunan  Adıyaman heykel meydanı olarak bilinen ve Adıyaman’ın çarşı merkezinde bulunan Atatürk heykeli bakımsızlıktan kaderine terk edilmiş durumda.

Sokak köpeklerinin barındığı ve üzerinde çöplerin bulunması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda, Burası tarih kokak bir memleket. Baksana şu çarşı meydanına pislik götürüyor ya, kardeşim hiç mi bir belediye yetkilisi koskoca şu heykel meydanını görmüyor. Buraya termometre koymuşlar ki hava derecesini öğrenelim ve saate bakalım ama nerede bu çalışmıyor. Madem çalışmıyor ise sökün atın kardeşim. Ya yenisi getirin takın yada bakımı gerekiyorsa onu yapın. İlla birileri gelip sizi mi uyarsın, siz milletin oyları ile bu iktidara gelmiş, bu mevki, makama gelmişsiniz. Eğer üstesinden gelemeyeceksiniz kalkın o koltuklardan. Bu halk bunu hak etmiyor. Yetkililere sesleniyorum, şu görüntüler size ve yaptıklarınıza kısacası Adıyaman’a yakışıyor mu, bunu kendinize sorun” şeklinde konuştular.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber