Çiğköfte artık her tür Yemek ihtiyacımızda ilk aklımıza gelen alternatiflerden birisi oldu. Yaygın olarak bulunan çiğköfte dükkânları aracılığı ile hızlı ve kolay sipariş edilebilen bu güzel lezzetler7’den 70’e herkesin damak zevkine hitap ediyor.

Serince Çiğköfte 2005 yılından bu ayan etsiz çiğköfte çeşitleri iel sizlere hizmet sunuyor. Bugün ülkemizde en yaygın bayi ağına ve en lezzetli ürünlere sahip olan firma aynı zamanda en çok bilinen e en çok tercih edilen markaların başında geliyor.

Sizlerde yoğun iş yaşamı arasında öğle yemekleri için çiğköfte tercihi yapabilirsiniz. Ya da evde iş yoğunluğundan dolayı yetilmeyen öğünlerin yerine aileniz ve çocuklarınız için güvenle çiğköfte siparişi verebilirsiniz. Veya aniden gelen misafirleriniz için çayın yanına çıkarak lezzetli bir şeyler bulamadığınızda hemen sizlere en yakın olan Serince Çiğköfte bayisine ulaşabilirsiniz. Her tür yemek ihtiyacınızda sizlere en kaliteli, en sağlıklı ve en lezzetli çiğköfteler bayilerimiz aracılığı ile ulaşmaktadır.

Serince Çiğköfte siparişlerinizde farklı türde tüm ürünlerimiz arasından seçimler yapabilirsiniz. Kilo işi ya da porsiyon olarak istediğiniz acılık oranında siparişlerinizi hızlı ve kolay şekilde verebilirsiniz. Yine dürüm çeşitlerimizle lezzetli ve sağlıklı bir şekilde karnınızı doyurabilirsiniz.

Geniş Bayi Ağı

Serince Çiğköfte olarak sizlere çok geniş bir bayi ağı üzerinden hizmet veriyoruz. Bizlere ulaşabilmek ve çok kısa süre içerisinde siparişlerinizin elinizde olabilmesini istiyorsanız bunun için web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan, sizlere en yakın olan bayilerle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Tüm siparişleriniz eksiksiz bir şekilde ve en hızlı şekilde belirtmiş olduğunuz adreslere teslim edilmektedir.

Serince Çiğköfte olarak hijyenik, sağlıklı ve lezzetli tüm ürünlerimizi en uygun fiyatlar üzerinden sizlere ulaştırmayı hedefliyor ve bunun için çalışıyoruz. 

Editör: Adıyaman Haber