Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda ülke gündemini ele alarak ilk sıraya ekonomi problemini çözmeye karar verildiğini açıkladı. Ekonominin daha fazla iyileşmesi için iş adamlarına çağrıda da bulunan Erdoğan hep birlikte 2023 yılında ekonomik olarak daha iyi bir konumda olacağını planladıklarını belirtmişti.

Erdoğan'ın iş adamlarına yaptığı çağrıya ilk adım Naifoğlu Holding sahibi Yaşar Uslu’dan geldi. Geçtiğimiz günlerde holdingin yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanın çağrısına uyarak 50’ye yaklaşan Class Akaryakıt Naifoğlu Holding istasyon zincirlerini 2023 yılına kadar 250’ye yükselteceğini duyurdu. Yapılan açıklama ile Class firma bünyesinde binlerce işsiz vatandaş iş sahibi olurken iş yeri sahibi olmak isteyen vatandaşlarda bayilik alarak iş yeri sahibi olabilecekler.

Reklam Filmi İçin Hangi Ünlü ile Anlaştı?

Türkiye’nin yerli sermaye ile kurulmuş olan holdinglerinden biri olan Naifoğlu Holding geçtiğimiz günlerde yeni açacakları akaryakıt istasyonlarının müjdesini vermişti. Holding daha geniş kitlelere yatırımlarını duyurmak için reklam filmi çekme kararı aldı. Reklam filmi için ünlü arayışına giren Class firma Alp Kırşan ile anlaşma imzaladı.

Tüm Türkiye’ye yapacağı yatırımlarını duyurmak için çektiği reklam filmi şimdiden merak konusu olmaya başladı. Gösterişli reklam filmi ile yaptıklarının yanı sıra yapacaklarının da hakkında bilgi paylaşılacağı reklam filmi olacağı düşünülmektedir. Geleceğin en başarılı holdingler arasında ilk 3’te yer alacağı düşünülmektedir.

Editör: Adıyaman Haber