Adıyaman Belediyesi,Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programlarına konserlerle devam ediyor.

Ramazan ayının başlamasıylabirlikte Ramazan gecelerini coşkuya çeviren etkinliklere imza atan Adıyaman Belediyesi tarafından organize edilen Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları, ilahi sanatçısı Hasan Dursun’u Adıyamanlılarla buluşturdu.
Demokrasi Parkında gerçekleştirilen ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ etkinlikleri kapsamında sahne alan ilahi sanatçısı Hasan Dursun’u dinlemeye Adıyaman’a yeni atanan Vali Abdullah Erin, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Türkiye Petrolleri Bölge Müdürü Salih Bütün ve çok sayıda Adıyamanlı katıldı.
Programın açılış konuşmasını yaparak, ayağının tozuyla etkinliğe gelen Adıyaman’ın yeni Valisi Abdullah Erin’e teşekkür eden Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, “Bugün ilimize teşrif eden yeni valimiz ayağının tozuyla Ramazan programımıza katılarak halkımızla bir arada olmak istedi,kendisine çok teşekkür ediyoruz. Adana’ya atanan Mahmut Demirtaş valimizi bu halk çok sevmişti, Allah yolunu açık etsin. İnanıyorum ki hizmet verene gönlünü sonuna kadar açan Adıyamanlı hemşerilerim, Abdullah Erin valimizi de yapacağı çalışmalarla çok sevecektir. İnşallah birlikte Adıyaman’ımız için önemli işlere imza atacağız” diye konuştu.
Belediye Başkanı Kutlu’nun ardından söz alan Vali Erin ise yaptığı konuşmada, kapısının tüm Adıyamanlılara sonuna kadar açık olacağını dile getirerek şunları söyledi: “Adıyaman’ın asil insanlarına vefa borcumuz var, bunun sorumluluğunu bilincindeyiz.İnşallah Adıyaman’ın en ücra köşesine kadar gece gündüz demeden hizmet götüreceğiz. Eski dönemler geride kaldı artık. Eskiden kaymakamlarımıza, valilerimize ulaşmak çok zordu ama 2002 yılından sonra Türkiye’de her konuda olduğu gibi bu konuda da devrim yaşandı. Artık halkın içinden gelen yöneticilerimiz var. Artık halka yüksekten bakmayan yöneticilerimiz var. Ben bu ilk günde bu güzel programda, bu fırsatı veren Belediye Başkanıma çok teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bu saatten sonra kapısı sonuna kadar açık bir valiniz olduğunu bilmenizi istiyorum.”
Konuşmaların ardından konsere başlayan ilahi sanatçısı Hasan Dursun, söylediği birbirinden güzel ilahilerle davetlileri coşturdu. Program sonunda sanatçıya teşekkür hediyesi takdim edildi.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber