Doğum günü partileri özellikle çocuk yaşlarda iken çok daha önemlidir. çocukla her yıl bu günün gelmesini dört gözle beklemektedirler. Belki sürpriz bir parti ile yapılacak bir kutlama, alınacak olan hediyeler, arkadaşlarla birlikte geçirilecek çok eğlenceli ve mutlu saatler bu günleri özel kılmaktadır.

Ebeveynler çocuklarının doğum günü partileri için günler öncesinden hazırlık yapmaya başlarlar. Öncelikle acaba kutlamalar evde mi yapılsa yoksa doğum günü mekânları mı tercih edilse konusunda bir karar vermek gerekmektedir. Bu süreçte kararınızı kolaylaştırmak adına sizleri Bonjur Parti Evi olarak misafir etmek ve verdiğimiz hizmetlerden bahsetmek istiyoruz.

Bonjur parti evi İstanbul doğum günü mekanları arasında yer alan ve Anadolu yakasında bulunan çok özel ve tercih edilen bir mekândır. Bu mekân oyun ve parti evi olarak hizmet vermektedir. Tek işi çocuklar ve onların en güvenli şekilde eğlenmesini sağlamaktır. Yapmış olduğu doğum günü parti organizasyonları sayesinde hem inanılmaz bir mekân süslemesiyle çocuklarınızı etkilemekte, hem de parti sürecinde onların etkinlik ve eğlencelerinden sorumlu olmaktadır.

Çocuk Doğum Günü Etkinlikleri

Bonjur parti evi çocuk doğum günü yerleri içerisinde en kaliteli etkinliklere ev sahipliği yapan mekândır. Bizlerin hizmet anlayışı sadece mekânı istenilen şekilde süslemek değildir. Çünkü burası parti evi olduğu kadar oyun evidir. Bu nedenle bizler tarafından hazırlanan partiler hem en süslü ve görsel açıdan en güzel olan partilerdir,  hem de en güzel etkinlikler ve oyunlarla çocukların kaliteli vakit geçirmesini sağlayan bir mekândır.

Bonjur parti evi olarak bizler, işini seven bu alanda uzman olan kişilerden oluşan özel ekiplerle partilere dâhil olmaktayız. Her bir parti için özel olarak görevlendirilen bir ekibimiz bulunmaktadır. Bu ekip partinin başlangıcından bitimine kadar geçen sürede partinin içerisinde yer almaktadır. Çocuklara özel etkinlikler düzenleyerek her bir çocuğun bu etkinlik içerisinde yer almasını sağlamaktadır. Aynı zamanda oynatacağı çeşitli oyunlarla onların doyasıya eğlenmesine yardımcı olmaktadırlar. Bu ekipte kimi zaman bir palyaço, kimi zaman ise parti konseptine uygun kostümler giymiş kahramanlar yer almaktadır. 

Editör: Adıyaman Haber