Dişkaya yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Ömrümüzü adadığımız Adıyaman’da memleketin sorunlarının içinde yoğrulduk ve kapımız gariplere her daim açık oldu günlük ortalama 15 ila 30 arası sorunu olan hemşerilerimizin dertlerini dinledik ve sorunlarını çözebilmenin gayreti içerisinde olduk. Yeri geldi hakkın üstünlüğü için en yakınımızla kötü olduk yeri geldi vatandaşın hakkı için gidip kapılara dayandık. Hiç ayırım yapmadan bu çalışmaları Adıyaman Gazeteciler Cemiyetindeki arkadaşlarımızla beraber yaptık. Hiçbir menfaat beklemeden ve bütün çalışmaları kendi imkânlarımızla il sevdamız ve Allah rızası için yaptık.

Yetmedi AKALP’i kurduk ve 8 yıldır da hiçbir destek almadan şehrin tüm değerlerini bir araya getirip kurduk ve çokta hayırlı işlere imza attık. Tüm bunları halkımızın huzuru birlik beraberliği ve mutluluğu için yaptık.

31 Mart 2019 seçimlerinde bire bir yaşadığımız sorunların pratik ve hakkaniyetle çözümü için MHP’den Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Ben yola çıkarken söylemiştim aday olursam belediye başkanlığını kazanmaya adayım. Kırmadan dökmeden ama eyvallah da etmeden Adıyaman’ın makus talihini değiştirmek üzere adayım demiştim.

Bu adaylık sürecinde her zaman benimle birlikte olan çok saygıdeğer yol ve dava arkadaşlarıma, çok saygıdeğer muhtarlarımıza, basın mensubu yol arkadaşlarımıza, AKALP üyesi sivil toplum kurumlarımıza, Aday olmam halinde belediye encümenliği için bizde listende varız diyen destek veren her partiden ve düşünceden inananlarıma, desteklerini esirgemeyen parti ve ocak sendika mensubu arkadaşlarıma, gençlerime, birçok sanayici esnaf dostlarıma, ilimizin çeşitli saygın yerlerinde görevli arkadaşlarıma, ilimizde görev yapıp gitmiş gönül dostu bürokratlarımıza, aday olup hizmet edeceğime inanıp her türlü yardım ve desteklerini gördüğüm esnaflara, fakir fukarama, herkese ayrı, ayrı teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

Editör: Adıyaman Haber