Ziyaretten ötürü mutlu olduğunu dile getiren Başkan İnan, Adıyaman'ın turizm açısından önemli bir değere ve varlığa sahip kent olduğunu belirterek, "Adıyaman'da ise turizm şirketi adına önemli değerlere ve sürdürülebilirlik yönünde ivme kazandıran VEKA Turizm Adıyaman için önemli bir varlık Adıyaman'ın kalkınması için VEKA Turizm Adıyaman için bir değerdir. Bu nazik ziyaretinden ötürü VEKA Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Karani Kuştepe ve VEKA Turizm Müdürü Mevlüt Kuştepe'ye teşekkür ediyorum." dedi.

VEKA Turizm Sahibi Kuştepe ise,Adıyaman'ın gelişmesi ve turizm potansiyelinin yükseltilmesi noktasında hızlı şekilde bir çaba harcadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bu yolda Sayın Adıyaman Valimiz Mahmut Çuhadar, emeklerini inkar edilemez. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. İbrahim İnan'a bölgemizde Adıyaman'ı temsil ettikleri ve bir birinden kaliteli haberlerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Her zaman olduğu gibi basın bizim sesimiz kulağımızdır. İnşallah hep birlikte ilimizi çok daha düzel yerlere getirmeye çalışacağız. Memleketim adına böyle bir kurumsal yapının ilimizde hizmet vermesi bizler için büyük bir şanstır. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha