Ziyaret programı kapsamında ilk olarak PTT Başmüdürlüğünü ziyaret ederek Başmüdür Remzi Fırat ve idari personel tarafından karşılanan Vali Mahmut Çuhadar, Başmüdür Fırat’tan PTT teşkilatının Adıyaman’da yürütmüş olduğu posta dağıtım sistemi, kargo, kurye ve bankacılık hizmetleri ile vatandaşlara sunulan hizmet ve çalışmalar ile kurumun yapısı hakkında bilgi aldı.

PTT Başmüdürlüğü ziyaretinin ardından Vali Çuhadar, PTT ile aynı bina içerisinde hizmet veren Telekom İl Müdürlüğünü ziyaret etti. 

Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Çuhadar, Telekom İl Müdürü Muhammed Sabır Polat’tan vatandaşlara verilen hizmetler, personel durumu, sabit telefon ve internet hizmetleri alt yapısı hakkında bilgi aldı.

Adıyamanlı vatandaşlar için sürdürülen hizmetlerden dolayı memnuniyetini belirten ve her iki kurum yetkilileri ile çalışanlarını tebrik eden Vali Çuhadar, Türk Telekom’un ve köklü kurumların başında gelen PTT’nin haberleşme, iletişim, kargo ve bankacılık gibi etkin hizmetleriyle çok önemli görevler üstlendiğini belirterek çalışmalarında başarı diledi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha