Rektör Turgut, burada yaptığı konuşmasında, Adıyaman Üniversitesi’nin yeni dönemde önemli çalışmalara ve projelere ev sahipliği yapacağına vurgu yaptı.

Turgut, “Öncelikle bu güzel etkinliğe gerek Adıyaman’dan gerekse de İstanbul’dan katılan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü görevine atandığım günden bu yana ekibimle birlikte gece gündüz demeden ülkemize, ilimize ve Üniversitemize faydalı olacak işler yapmak için çabaladık ve çabalıyoruz. Huzur kenti Adıyaman’ımızda huzurlu bir üniversite kurmak ve vatanına, milletine, ailesine faydalı bireyler yetiştirmeyi kendimize şiar edindik. Bugün, Adıyaman Üniversitesi olarak hayata geçirdiğimiz projeler ve hizmetlerimizi tanıtma fırsatı bulduk.

Standımıza gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bürokratlarımız, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanat dünyasından isimler, basın mensupları ve Adıyamanlı hemşehrilerimiz bizleri İstanbul’da da yanlız bırakmadılar. Burada hem gurbette bulunan birbirinden kıymetli vatandaşlarımızla hasbihal etme hem de kendimizi ifade etme şansını yakaladık. Bu güzel etkinliklerde emeği geçen basta Adıyamanlılar Vakfı ve Adıyaman Dernekleri Federasyonu olmak üzere İstanbul’daki Belediye Başkanlarımız, siyasilerimiz ve tüm kurum ve kuruluşlara şahsım ve temsil ettiğim kurumum adına teşekkür ediyor, bu ve benzeri organizasyonların devamını temenni ediyorum." dedi.

-"ADYÜ STANDINDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI"  

Açıldığı günden bu yana Adıyamanlı vatandaşlardan büyük ilgi gören Adıyaman Üniversitesi standı, Tanıtım Günlerinin üçüncü gününde de ziyaretçi akınına uğradı.

Rektör Turgut’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, misafirlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha