HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Adıyaman İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette HAK-İŞ’e bağlı sendikaların Adıyaman İl Başkanları da yer aldı.

Adıyaman İl Başkanlığı’nın çalışmalarıyla ilgili HAK-İŞ İl Başkanı Hasan Kılınç’tan bilgi alan Arslan, Kılınç ve şube yönetimine görevlerinde başarılar diledi.  Kılınç, ziyaretinden dolayı Genel Başkan Mahmut Arslan’a teşekkür etti.  

Mavi Marmara şehidi Fahri Yaldız'ın kabrine ziyaret

Genel Başkan Arslan, konfederasyona bağlı Hizmet-İş Sendikasının Adıyaman Şubesi eski Denetleme Kurulu Üyesi ve Mavi Marmara Şehidi Fahri Yaldız'ın mezarını ziyaret etti.

Arslan, beraberinde HAK-İŞ Adıyaman İl Başkanı Hasan Kılınç ve Hizmet-İş Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile 2010 yılında Gazze’ye insani yardım götüren Mavi Marmara Gemisinde İsrail askerleri tarafından şehit edilen Fahri Yaldız’ı mezarı başında dualarla andı.

Mezarlık ziyareti sonrasında Arslan, Adıyaman Su İşleri Genel Müdürlüğü’nde çalışan üyeleriyle sohbet etti.

Arslan, konfederasyona bağlı Hizmet-İş Sendi kurucu üyeleri arasında bulunan ve geçen yıl yaşamını yitiren Ömer Kaplan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diledi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha