Deniz, sendikal faaliyetler ve eğitim gündemiyle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi'nin haftalık olağan istişare toplantısında konuştu.

27 yıldır hak ve özgürlük mücadelesi verdiklerini belirten Deniz, “Vesayeti deşifre etmek, haksızlığa uğrayanların hakkını savunmak, hukukunu korumak için sendikal yolculuğuna çıktık.

Yeni ve adil bir dünya düzeni için değerlerimizle hareket ederek, eski Türkiye'nin alışkanlıklarını değiştirmek için eski Türkiye özlemi duyanlara karşı uzun soluklu bir mücadele veriyoruz." dedi.

Deniz, 24 Haziran seçimleri öncesinde vaat edilen, Cumhurbaşkanlığı ikinci 100 Günlük Eylem Planı’nda ve 2023 Eğitim Vizyonu’nda yer verilen 3600 ek göstergenin, tüm eğitim çalışanlarını kapsayacak şekilde bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

3600 ek gösterge vaadinin üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen hala somut bir adım atılmadığını belirten Deniz, şöyle devam etti:

"İkinci 100 Günlük Eylem Planı’nda ve 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi’nde yer verilen 3600 ek gösterge ile ilgili çalışma bir an evvel yapılarak Meclis’e sunulmalıdır. Hem teklifçisi hem de takipçisi olduğumuz 3600 ek göstergenin kapsamı, bütün eğitim çalışanlarını ve bütün kamu görevlilerini içine alacak şekilde genişletilmeli ve memurun memnuniyetsizliği daha fazla büyümeden bir an önce hayata geçirilmelidir."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha