Adıyaman Ülkü Ocakları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü çiçek dağıtarak kutladı. Çalışmayı yürüten bayanlar birimi başkanı Rabia Doğan:”Ocak başkanımız Ali Önat beyin talimatıyla şehit anneleri ve eşlerini evlerinde ziyaret ederek kadınlar günü kutlamasına başladık. Geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizi ihmal etmedik. Çarşı merkezinde çalışan bayanlara ve Adıyamanlı kadınlarımıza çicek dağıttık.

Sadece 8 Mart'a sığdıramayacağımız kadınlarımız, ailenin ve toplumun temel taşlarıdır.Kadını mutsuz olan ailenin huzuru olmaz.Huzursuz aile ise toplum düzenini bozar.Milliyetçi Büyük Türkiye için toplum düzenimizin yerli yerince olması gerekir.Bu sebepten dolayı kadınlarımıza toplumsal konularda,siyasi kulvarda,çalışma yaşamında incitilmemelidir.Kadınlar desteklenmeli, yüceltilmelidir.”şeklinde konuştu.

Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Ali Önat:”8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.Çalışmayı yapan Bayan Birimimizdeki Asenalarımıza teşekkür ederim.Kadın cinayetlerinin son bulmasını temenni ederim.”dedi.

Editör: Adıyaman Haber