Gölbaşı ilçesindeki esnaf ziyareti ile oda ziyaretlerinde Vali Aykut Pekmez’e Gölbaşı Kaymakamı Adem Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir eşlik etti.

Ziyaretlerine İlçe Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile başlayan Vali Aykut Pekmez, burada Birliğe bağlı Meslek Oda Başkanları tarafından karşılanıp, birliğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ardından ilçe esnafını ziyaret eden Vali Aykut Pekmez, ilçe halkının ve esnafının yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet eden Vali Aykut Pekmez, esnafa iş durumunu sorarak bol ve bereketli kazançlar diledi.

Esnaf ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Gölbaşı Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Doğan Güven ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Aykut Pekmez, geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonrası Ziraat Odası Başkanlığına tekrar seçilen Doğan Güven’i tebrik ederek, ziraat odasının ilçedeki faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziraat Odası ziyaretinin ardından Vali Aykut Pekmez, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi kooperatifini ziyaret ederek başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha