Gölbaşı 75 Yataklı Devlet Hastanesi Başhekim’i Dr Selim KUŞAĞLI Gölbaşı Sosyal Hizmetler Merkez Müdürlüğünü ziyaret ederek merkez müdürü Arif Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gölbaşı’nda kurulan  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmetler Merkezi Gölbaşı müdürlüğü çalışmaları kapsamında sohbet yapan Başhekim Dr Selim Kuşağlı, Bu kuruluşun Gölbaşı’nda olmasının devletin sosyal devlet olma anlayışının bölgemizde hakim olmasını sağlamıştır. Sizlerin her başarılı çalışması halka sağlıklı yansıyacak, dolayısı ile mağdur olan ve ihtiyaç sahibi olan insanlarımıza verilen hizmetler anlam kazanacaktır, çalışmalarınızdan dolayı sizleri ve çalışma arkadaşlarınızı kutlarım” dedi.
Gölbaşı Sosyal Hizmetler Merkez Müdürü Arif Özdemir ise şöyle konuştu:

“Önemli bir hizmeti ifa ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Bakanlığımız bünyesinde çok önemli çalışmalar yapıyoruz.  Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi, engelli ve evde bakım hizmeti, engelli kimlik kartı,  sosyal ve  ekonomik destek hizmeti, huzurevi yaşlı bakım rehabilitasyon hizmeti,  doğum yardımları gibi çok önemli hizmetleri merkezimizde yapıyoruz, bölge insanımıza en sağlıklı hizmeti vermek için çalışıyoruz, bakanlığımız yeni çalışmalar içine özellikle ailenin  kopmaması için çalışmalarına önem veriyor, aile bağları kopmadan önce çalışmalar yapacağız ve ailelerin bir birinden kopmaması için yoğun gayret içinde olacağız. Çalışmalarımızı insanlarımızın mutlu ve huzurlu olmaları için yapıyoruz. Gölbaşı Devlet Hastanesi Yönetimi olarak ilginize teşekkür ederim” 

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber