Gölbaşı CHP İlçe Başkanı Köseler, yaptığı açıklamasında,Türkiye’de 2 yılda çok fazla seçim atlattıklarını anımsattı.

Adıyaman olarak uzun bir süreden sonra 1 milletvekilini çıkardıklarını ifade eden Köseler, "Bunun verdiği bir başarı hep beraber Adıyaman olsun ilçeler olsun bütün partilerimizin diğer partili arkadaşlarımızın desteği ile halkımızın desteği güçlü örgütlerimiz öncülüğünde çok güzel başarılar elde ettik. Genel seçimlerde akabinde yerel seçimler oldu. Yerel seçimlerde biz Türkiye’de beklide çok nadir olan bir şeyi gerçekleştirdik. Başarı oranımızı yüzde 118 arttırarak değerli başkanımız İskender Yıldırım'ı Cumhuriyet Halk Partisi adına kazandı, burada örgüt olarak adayımızla beraber partililerimizi diğer partilerimizi güzel bir çalışma süreci geçirdik." ifadelerini kullandı. 

-"BAŞARI ORANIMIZI YÜZDE 118 ARTIRDIK"

Köseler, "Genel seçimlerin akabinde yerel seçimler oldu, yerel seçimlerde biz Türkiye’de belki de çok nadir olan bir şeyi gerçekleştirdik, başarı oranımızı yüzde 118 arttırarak değerli başkanımız İskender  Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi adına kazandı."dedi.

-"MEMLEKETİMİZE GÜZEL ŞEYLER YAPILSIN DİYE UĞRAŞIYORUZ"

Örgüt olarak güzel bir çalışma süreci geçirdiklerini kaydeden Köseler, şöyle devam etti:

"Adayımızla beraber partililerimizi diğer partilerimizle güzel bir çalışma süreci geçirdik. 2 ay kadar alandaydık güvenli bir çalışma oldu. Bunun neticesinde güzel bir sonuçla karşılaştık. Söylediğimiz gibi önce memleketimize sonra ülkemize ve genel merkezimize hayırlı olsun. Seçim sürecinde zaten genel sorunları, Gölbaşı'ndaki sorunları, yapılabilecek projeleri, hep beraber yaptık. Belediye başkan adayımız İskender Yıldırım'la beraber yaptık. Projelerimizi başkanımız anlattı, karşılığı da oldu bu şekilde de projelere devam ediyoruz. Birbirimizin yanında güç ve destek olarak değerli başkanım, encümenleri ilçe örgütü olarak hep beraberiz. Katkıyla destekle vatandaşımıza memleketimize güzel şeyler yapılsın diye uğraşıyoruz."

Seçimi kazandıkları günü yaşadıklarını anımsatan Köseler,  "Parti binasında çok kalabalığız gençlere şunu söyledi; (Başkan İskender Yıldırım) 'biz sevinmeyi bilmiyoruz, sevinmeyi unutmuşuz nasıl sevineceğiz? 'diye emin olun vatandaşlarımızın partililerimizin Gölbaşı'nda yaşayan herkesin yüzü gülüyor, çünkü insanlara umut oldu, ışık oldu Gölbaşı'na huzur geldi. Sanki  her gördüğümüz insanın yüzünün gülmesi siyasetçi olarak sizi çok mutlu ediyor. Özellikle söylemlerinde, yani emek karşılığını buldu diyorlar emek  verdiniz karşılığını aldınız daha fazla beklentileri var bu yönde sorumluluğumuz çok fazla güzel şeylerle genel merkezimizden de güzel mesajlar aldık. Diğer il başkanlarımızın da güzel mesajlarını aldık, biz mutluyuz mutluluğumuz ile yansıdı Türkiye'nin dört bir yanına yansıdı diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

-"ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK"

İstanbul seçimlerine de değine Köseler, şöyle devam etti:

"Biliyorsunuz ertelenen bir İstanbul seçimleri vardı bu konuda da Gölbaşı'nda  çorbada bizim de tuzumuz olsun diye Gölbaşı'nda olup da İstanbul'daki oyları tespit ettik.15’e yakın arkadaşımızı gönderdik burada belediye başkanımız diğer belediye başkanlarımız, diğer birçok partili arkadaşlarımız vardı hepsi bir birliktelikle beraber İstanbul’da da bir uyum içerisinde bir çalışma yaşadık. Hani çorbada bizimde tuzumuz olsun diye hakkeden biz bunu Gölbaşı ve Adıyaman  olarak düşünüyorduk oraya gittiğimizde Türkiye’nin dört bir yanından herkes gelip orda seçime katkıda bulunmaya çalıştılar  güzel oldu her şey güzel olacak sloganıyla başlayan bir süreçti İstanbul'da da her şey çok güzel oldu. Özellikle İstanbul'da da yüzler gülüyor umut var ülke için daha güzel şeyler yapmak umuduyla bizler belediye başkanımızla Gölbaşı için diyorum halkımızla partililerimizle her zaman yan yana omuz omuza bu memlekette daha nasıl huzurlu olunur nasıl mutlu olunur bunu yakalamak adına emin olun büyük bir gayret ve çaba içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Biz iki yıla yakın olacak gerek genel seçimlerde gerekse yerel seçimlerde bizim örgütümüz adaylarımız olmak üzere partililerimize bizim gibi düşünmeyip de bize gönül verenlere emeği geçenlere özelliklede kadınlarımıza, gençlerimize, büyüklerimize, partimizin ulu çınarlarına ve tüm Gölbaşı halkına, Adıyaman halkına çok teşekkür ediyorum sağ olsunlar, var olsunlar."

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha