2018 Yaz Spor Okulları için kayıtların 25-29 Haziran 2018 tarihleri arasında alınacak. Kurslar 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.
Yaz Spor Okulları uygulamasının bu yıl ilkinin gerçekleştirileceğini kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, spor yapma alışkanlığı kazanarak sağlıklı yaşam sürmelerine katkıda bulunmak amacı ile düzenleyeceğimiz kurların ilgi göreceğine inanıyoruz. Yaz Spor okulları ile öğrencilerimizin çeşitli branşlarda kabiliyetlerini ortaya koyabilmelerine imkan sağlarken, iyi birer sporcu olarak yetişmeleri için de Belediye olarak tüm imkanlarımızı sunuyoruz. Yaz okulları sayesinde çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına, yeni eğitim öğretim dönemine çok daha rahat ve kolay uyum sağlamalarına da olanak veriyoruz. Öğrencilerimiz eğitim sezonu sonunda tatillerini hem eğlenerek, hem de öğrenerek geçirebilecekleri gibi aileleri de huzur içinde olabileceklerdir." dedi.
2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan 2018 Yaz Spor Okullarının son kayıt tarihi 29 Haziran olduğu ve 6-14 yaş gurubunu kapsadığı kaydedildi. 
Kursların kayıt yeri: Gölbaşı Belediyesi Konferans Salonu,
İrtibat telefonu 0 532 647 3282 – 0535 622 8864, kayıtlı için gerekli evraklar ise 1 adet kimlik fotokopisi yeterli olacak.
Kurs sonunda kursiyerler arasında yapılacak çekilişle 30 öğrenciye bisiklet, ayrıca kursa katılan tüm öğrencilere ücretsiz tişört, alt eşofman ve şapka hediye edilecek.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha