Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Adıyaman-Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü A.Şeyh Özdemir şube müdürleri Müslüm Ayaz, Ali Durmaz, Abdullah Doğan ve Okul Müdürler katıldı.

Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü A.Şeyh Özdemir; Böylesine anlamlı bir Program düzenlediğiniz için sizleri kutlarım. Engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını hatırlamak sadece bir günün sınırlarına hapsedilmeyecek kadar önemlidir. Engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması haklarının tam ve eşit şekilde sağlanması noktasında hepimize büyük görevler düşmektedir. Dedi.

Okul korosunun hazırladığı ‘’sev kardeşim ‘’adlı şarkı işaret dili ile sunuldu. Daha sonra okul öğrencileri tarafından hazırlanan ‘’Bizler Engelliyiz’’ adlı Oratoryo beğeni ile izlendi. Programın sonunda Görme Engelli ozanlar Necla ve Kamil Tezerdi çifti söyledikleri türkülerle izleyicilerden büyük alkış aldı.

Okul Müdürü Veysel Bilen; Engelli vatandaşlarımızı toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olarak görüyor ve kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri hep birlikte kaldırmak için gayret gösteriyoruz. Ayrıca Yapılan etkinlikle Engellerin aşılabileceğini topluma göstermeye çalıştık. Programda emeği geçen Sibel Peri öğretmenimizi ve öğrencileri kutlarım. Dedi

Programın koordinatörü Görsel Sanatlar Öğretmeni Sibel Peri; biz yaptığımız bu etkinlikle engelli insanlarında toplumda var olduğunu unutturmamak, her zaman engelli insanların yanında olduğumuzu hissettirmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak için çalıştık. dedi

Editör: Adıyaman Haber