Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile birliği tarafından düzenlenen kermeste el işlemeleri, kitap, giyecek ve yiyecekler satışa sunuldu.
Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, okulda yaptığı konuşmada, okulun kurucu müdür olarak kermesten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hem belediye olarak hem de kişisel olarak eğitim ve öğretim kurumlarına desteklerinin her zaman süreceğini belirtti.
Okul Müdürü Mehmet Özdemir, konuşmasında, ilçede öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenlediklerini söyledi.
Okul Müdürü Özdemir, "Amacımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak. Kermesimize katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Kermesten elde edilen gelir, muhtaç öğrencilerin eğitim öğretiminde kullanılacak. Bütün vatandaşlarımızı kermesimize davet ediyoruz." dedi.
Konuşmalardan sonra öğrenciler tarafından çeşitli gösterile sunuldu. Ayrıca Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’e okula verdikleri desteklerden dolayı plaket takdim edildi. Daha sonra “Veliler Okuyor” projesinde dereceye giren velilere çeşitli hediyeler takdim edildi. 
Açılış programına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha