Adıyamanlı işadamlarıyla birlikte ilk olarak yapımı tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi hizmet binasını gezen Vali Mahmut Demirtaş, önümüzdeki günlerde açılışı yapılarak modern bir ortamda iş dünyasına hizmet verecek binanın son durumu ile ilgili OSB Başkanı Abdulkadir Çelenk’ten bilgi aldı.
Buradaki incelemelerin ardından OSB’de faaliyet gösteren sanayi tesislerini gezen Vali Mahmut Demirtaş, ilk olarak DEMKA Gruba ait tekstil fabrikasını gezerek işletmenin imal ettiği ürünlerin kalitesiyle ilgili firma sahibi Emin Demir’den bilgi aldı. 
Vali Demirtaş, OSB’deki incelemeleri çerçevesinde İşadamı Abdullah Yalçın’a ait mobilya ve dekorasyon fabrikasını da gezerek, son teknolojik makinelerle üretilen ürünlerle ilgili bilgi aldı.
Organize Sanayi Bölgesinin Adıyaman ekonomisine ciddi bir katkı sunmanın yanı sıra sanayicilere sağladığı kolaylıklar ile ülkemizin en önemli ve çağdaş organize sanayi bölgelerinden biri olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, “OSB’miz istikbal vaad eden bir OSB’dir. Adıyaman, artık yeni yatırımlar ve sanayi tesisleri ile anılmaktadır. Bizler de sanayicilerimiz için daha iyi bir yatırım ortamı hazırlanması konusunda Valilik olarak her türlü gayreti gösteriyoruz”dedi. 

PHA

 

Editör: Adıyaman Haber