Adıyaman OSB’de üretim yapan Bozgün Konteyner işletmesini ziyaret eden GGK üyeleri, işletme sahibi Mustafa Bozkurt ile bir süre sohbet ederek, firma ile ilgili bilgiler aldılar. 
Başarılı işletmeleri ziyaret ederek sektöründe yakaladığı ivmeyi mercek altına alacaklarını ifade eden GGK İcra Kurulu Başkanı Abdulgani Bereket, önümüzdeki günlerde farklı projelere imza atacaklarını belirtti. 
Bereket, şunları kaydetti:

“İlimizde her geçen gün başarılı girişimci sayısı artmaktadır. TOBB Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu olarak sektör ayrımı yapmaksızın değer katan, fark yaratan KOBİlere, esnaflara uzanmak temel misyonumuzdan bir tanesidir.Girişimci büyüğümüz Mustafa Bozkurt, başarı hikâyesi dinlenmesi gereken bir iş adamımızdır. Bu doğrultuda sektöründe mihenk taşı olan büyüklerimizi ziyaret edip GGK olarak onların tecrübelerinden istifade edeceğiz. Önümüzdeki günlerde sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere kamuoyunun dikkatini çeken birçok konuda faaliyetlerimiz olacak” 
Firma Sahibi Mustafa Bozkurt ise “Azim, samimiyet ve de sabır bireylerin,firmaların olmazsa olmazıdır diyerek, kurul üyelerine teşekkür etti. 
Ziyarete İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Sedat Gökay Harıkçı, MerdanDost, M.OktayAyhan, Mustafa Ağaoğlu, kurul üyeleri Bülent Ölçer, Özgür Bülent Açıkgöz katıldı.

PHA

 

Editör: Adıyaman Haber